Simon.jpg

Om RubberGuard

Det hela började med att hitta en lösning för en häst som skadade sig på grund av att den kontinuerligt sparkade mot boxväggen. Lösningen blev en platta av elektriskt ledande gummi.

Den Danska uppfinnaren Simon Thorkelin såg genast flera potentiella användningsområden för det elektriskt ledande gummit som är en revolutionerande uppfinning då det nya materialet leder ström på ett unikt sätt samtidigt som det inte kan kortslutas.

 

RubberGuard Wire och Barrier blev resultatet av den fortsatta produktutvecklingen. RubberGuard Wire är en unik stängseltråd med en rad olika användningsområden. Tråden används t.ex för att undvika skärskador på djur som råkar springa igenom inhägnaden, som ett kraftfullt skydd för fårbesättningar mot varg och som effektiv fågelsäkring för byggnader och fasader. Barrier som är en bred gummimatta används som t.ex. en elektrisk färist eller som ett mycket kraftigt och svårforcerbart områdesskydd för känsliga objekt.

På Brint är vi stolta över att vara RubberGuard´s distributör på den svenska marknaden - kontakta oss så hjälper vi er med ert projekt.

rubberguard fencing.jpg
rubberguard security.jpg